T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / MERKEZ - Cumhuriyet ilkokulu

Cumhuriyet ilkokulu

Telefon
318 256 56 25
Belgegeçer
0318 256 56 25
WEB
https://cumhuriyet71.meb.k12.tr
Adres
YUVA MAH.ÇULLU YOLU 2459 SK. NO3/1 KIRIKKALE
Vizyon
Vizyonumuz; milli kültürle bezenmiş,sosyal yönü güçlü başarılı bireyler yetiştirmektir. Hedefimiz başarılı öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır. Bu hedefin iki önemli ayağı vardır. 1-Öğretim açısından ele aldığımızda, temel derslerde başarı grafiği yüksek bir Cumhuriyet İlköğretim Okulu… 2-Eğitim açısından ele aldığımızda, sosyal etkinlik ve yarışmalara, bilinçli ve motivasyonu yüksek katılımların sağlandığı ve sosyal hayata hazırlandığı daha etkin bir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bizler “İnsan yetiştiren bir fabrikanın çalışanlarıyız.” O halde, nasıl bir ürün elde etmeyi hedeflediğimizi ayrıntılarıyla ortaya koymak ve “Başarılı Öğrenci” tanımını en iyi şekilde yapmak zorundayız.
Misyon
Kararlarımızı birlikte alıp özveri ile çalışan, okulumuzu hem fiziki hem de akademik olarak sürekli geliştiren;üzerine düşen sorumluluklarını yapabilen,toplumdaki değer yargılarının farkında,Kırıkkale’miz ve Ülkemizin gelişmesi için gayret gösteren bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Öğretmen :8
Öğrenci :78
Derslik :8
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1485
Öğretim Şekli :normal eğitim
Saatler
08:50-14:35
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
var
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Yuva mahallesi sınırları içinde yer almaktadır. Kuzeyinde Çocuk Yuvası, doğusunda Hatipler Camii, güneyinde Enbiya Camii bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kırıkkale Merkez 3,5 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır