KIRIKKALE / MERKEZ - Cumhuriyet ilkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve bugünün Atatürk tarafından çocuklara bayram olarak armağan edilişinin 96.yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutladık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzda değişik etkinliklere yer verildi.Öğrencilerimiz doyasıya eğlenip, gönüllerince bayram havası yaşadılar. Bu vesileyle geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin ve tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyoruz.

Nis

"Okuyorum Öğreniyorum" Projesi kapsamında tüm İlkokulların katıldığı pojede okulumuz 4-A sınıfından Mehmet Eymen SAVAŞ ilimizde 2. olmuştur. Öncelikle öğrencimizi tebrik eder, başarısında emeği geçen ailesini ve sınıf Öğretmeni Atike CERİT'i kutlar çalışmalarında başarılar dileriz.

Mrt

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en zor döneminde, bir millî marşa duyulan ihtiyacı göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.

Sıfır Atık Projesine Başvurumuzu Yaptık

Şbt

İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışmasına katıldık.

Mrt

Okulumuzda ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında tüm öğrencilerimizin katılımıyla ''Atasözleri ve Deyimlerimiz'' ile ilgili anlama anlatma ve resimleme etkinlikleri düzenlendi.

Şbt

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Tarafından düzenlenen "Okulum Temiz Sertifika Töreninde Belgemizi aldık.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda ''Sözlük Tasarım Yarışması'' düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün beden olarak aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm arkadaşları kutlarız.

Kas

Cumhuriyet İlkokulu olarak, ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşları, gazilerimiz ve ebediyete göçmüş şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun!

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okulumuzda yazılar, şiirler okundu , müzikli danslı gösteriler sergilendi ve yarışmalar düzenlendi.

Mart ayı etkinliklerimiz:

* webnarı ortaklarla toplantı

* projemizin logo,afiş, puzzle etkinliği

* atık malzemelerden oyuncak yapımı

*bayrak tasarımı

* Orman haftası etkinlikleri